Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Nyúl pörkölt recept

Nyúl pörkölt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1,5-2 kg nyúlhús
    • 2 nagy fej vöröshagyma
    • 2 evőkanál zsír
    • 2 evőkanál lecsókrém
    • 2 evőkanál törött paprika
    • ízlés szerint só
    • ízlés szerint bors

    Elkészítése:

    Az előkészített nyulat daraboljuk fel, majd enyhén sózzuk meg.

    A megpucolt és felaprított hagymát a zsíron dinszteljük meg, majd keverjük el benne a lecsókrémet. Adjuk a hagymás alaphoz a törött paprikát és keverjük el.

    A hagymás alapra rakjuk rá a nyúlhúst, majd adjunk hozzá annyi vizet, amennyi ellepi a húst. Fedő alatt lassú tűzőn főzzük 45-60 percig.

    Ízesítsük sóval, borssal. Az elkészült ételt ízlés szerint tálaljuk bármilyen körettel. Nagyobb méretű (paraszt galuska) illik hozzá legjobban.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá