Túrós-barackos őzgerinc recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 1 üveg barackbefőtt
- 3 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg cukor
- ízlés szerint porcukor
- 250 g barackos joghurt
- 10 dkg margarin
- 3 dl tej
- 5 kiskanál zselatin
- 22 db háztartási keksz
Elkészítése:
Forraljuk fel a tejet a zselatinnal! Majd néha megkeverve hagyjuk hűlni!
Keverjük habosra a margarint a vaníliás cukorral, porcukorral, ezután adjuk hozzá a joghurtot, a kristálycukrot és a túrót!
Alaposan keverjük el, végül öntsük hozzá a zselatinos tejet, illetve az apró kockára vágott barackot!
Folpackkal béleljünk ki egy őzgerinc formát, és öntsük bele a barackos masszát! Végül háztartási keksszel fedjük le, és 4-5 órát pihentessük hűtőben!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.