Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zsuzsa borzas pogácsája recept

Zsuzsa borzas pogácsája
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 3 dl tejföl
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 25 dkg margarin
    • 50 dkg liszt

    Krém:

    • 8-10 dkg margarin
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 8 dkg reszelt sajt
    • 8 dkg liszt
    • fél liter tej

    Elkészítése:

    A lisztet, a margarint, a tojások sárgáját, a tejfölt és egy kevés sót összegyúrunk, majd 1 órát pihentetjük.

    Vékonyra nyújtjuk és pogácsát szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük és sütjük. Amíg sülnek elkészítjük a krémet.

    A tejet, a lisztet, a sajtot, a tojásokat és a sót kikeverjük simára, majd sűrű krémmé főzzük.

    A tűzről levesszük és tovább keverjük, teszünk bele 8-10 dkg margarint.

    A krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá