Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel recept

Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók 4 személyre:

    • 4 szelet karaj csont nélkül
    • 1 db hegyes erős paprika
    • 1 db piros kápia paprika
    • 1 db lila hagyma
    • 4 db cikk /medve,mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
    • 20 dkg parasztkolbász
    • őrölt fehér bors

    A panírozáshoz:

    • finom liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A paprikákat, kolbászt és a lila hagymát apró kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikákat, kolbászt és lila hagymát elkeverjük a macisajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.

    Elkészítés: A tölteléket a karajszelet egyik oldalára halmozzuk, ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá