Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 db piros kápia paprika
  • 1 db lila hagyma
  • 4 db cikk /medve,mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
  • 20 dkg parasztkolbász
  • őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítése:

A paprikákat, kolbászt és a lila hagymát apró kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikákat, kolbászt és lila hagymát elkeverjük a macisajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.

Elkészítés: A tölteléket a karajszelet egyik oldalára halmozzuk, ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!