Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tepsiben sült sajtos karaj recept

Tepsiben sült sajtos karaj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető


  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertés rövidkaraj
    • 3 csipet só
    • 2 ek tejföl
    • 4 ek mustár
    • 2.5 ek napraforgó olaj
    • bors ízlés szerint
    • 25 dkg sajt (reszelt)

    Elkészítése:

    A húst felszeleteljük kb centi vastagra, kiklopfoljuk, majd besózzuk.

    A tejfölt, mustárt, étolajat, borsot alaposan összekeverjük.

    A husi mindkét oldalát bekenjük ezzel a keverékkel és úgy tesszük tepsibe, hogy ne fedjék egymást. Ráreszeljük a sajtot és betakarjuk alufóliával. Lehet fedeles tepsiben vagy jénai tálban is készíteni, a lényeg, hogy fedjük le!

    Kb 180 °C-os (gázsütőnél 4-es fok) sütőben 45-50 perc alatt készre sütjük.

    Bármilyen körettel könnyű és laktató ebéd bármikor.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek