Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejföl mártásos karaj recept

Tejföl mártásos karaj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet karaj
    • étolaj
    • őrölt csemege paprika
    • finomliszt
    • só és őrölt fekete bors
    • 150 gramm tejföl
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 1 kávéskanál bazsalikom

    Elkészítése:

    A karajokat kiklopfoljuk, mind a két oldalukat, besózzuk, és borsozzuk. A finomlisztbe őrölt csemege pirospaprikát keverünk és beleforgatjuk a húst.

    Olajos tepsiben 15 percig sütjük az egyik oldalát, kivesszük sütőből és megkenjük a másik oldalát (ami eddig még nem sült) a tejfölös mártással.

    A tejfölt egy tálban összekeverjük az apróra vágott fokhagymával, és bazsalikommal, teszünk még hozzá egy kis sót, és borsot is.

    További 10 percig sütjük.

    Köretnek krumplipürével is kínálhatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá