Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szarvasgomba krémmel töltött karaj recept

Szarvasgomba krémmel töltött karaj
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg karaj (4 szelet)
    • 15 dkg trappista sajt
    • 5 dkg parmezán sajt
    • 4 tk szarvasgomba krém
    • só-, bors ízlés szerint

    Panírozáshoz:

    • 20 dkg liszt
    • 20 dkg zsemlemorzsa
    • 3-4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Sütéshez:

    • kb. 4-5 dl olaj

    Elkészítése:

    A karaj szeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, enyhén sózzuk, borsozzuk. A kiterített hússzeletek egyik felére teszünk egy vastagabb szelet trappista sajtot.

    A sajtot megkenjük a szarvasgomba krémmel, majd megszórjuk a durvára reszelt parmezán sajttal is: Ezek után a hús másik felét ráhajtjuk, és a széleket hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.

    A szokásos módon bepanírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa. Ezután forró olajban kisütjük a húsokat.

    Hasábburgonyával és párolt kukoricával tálaltam.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá