Sertéspörkölt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60-70 kg sertéslapocka vagy comb
- 2 ek olaj vagy zsír
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek pirospaprika
- 1 ek só
- 1/2 ek őrölt bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 ek natúr szárított zöldségkeverék
- 1/2 zöldpaprika
- 2 koktélparadicsom
- 1 kk őrölt kömény
- 1 kisebb babérlevél
- 3 dl víz
- 1/2 kg csőtészta sós vízben kifőzve köretnek
Elkészítése:
Mindent készítsünk elő és mossunk meg. A húst vágjuk kockára, a hagymákat tisztítsuk meg és aprítsuk fel.
Az olajon a kockára vágott vöröshagymát pirítsuk meg, majd tegyük hozzá a húst és a fokhagymát és így is pirítsuk.
Adjuk hozzá a pirospaprikát és az összes többi hozzávalót, majd kb 3 dl vízzel öntsük fel és takarék lángon főzzük puhára. Ha szükséges pótoljuk a vizet közben.
Főtt csőtésztával és csemegeuborkával tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »