Tepsis sült karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg sertéskaraj
- 20 dkg reszeltsajt
- 2 fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 1 dl főzőtejszín
- só és bors ízlés szerint
- 0,5 dl olaj a sütéshez
Elkészítése:
A karajt vékony szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk.
Egy serpenyőben forró olajon elősütjük a húsok mindkét oldalát, majd a visszamaradt olajban megpirítjuk a karikákra vágott hagymát.
A húsokat egy hőálló tálba tesszük (ha szeretnénk kikenhetjük vajjal, biztos ami biztos alapon).
A húsokon elosztjuk a pirított hagymát, a tejfölt összekeverjük a tejszínnel, sózzuk és borsozzuk, majd a hagymára öntjük.
Az egészet megszórjuk reszelt sajttal, majd kb. 45 perc alatt megsütjük.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A legfinomabb házi gyömbérszörp
A gyömbér nemcsak jellegzetes aromája és kellemesen csípős íze miatt kedvel
Tovább olvasom »
Így készül a tökéletes alaplé – Tippek és trükkök lépésről lépésre
Egy igazán jó alaplé a lelke számtalan levesnek, mártásnak, rizottónak, sőt
Tovább olvasom »
TOP 5 grill pác, ami minden visz
A nyári grillpartik titkos fegyvere nem a grillsütő vagy a szélcsendes idő,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.04.22 kedd
Van, amikor egyszerűen semmi ötletünk sincs, mit tegyünk az asztalra – főle
Tovább olvasom »
Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »