Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Palócos aprópecsenye recept

Palócos aprópecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg sertés lapocka
    • 15 dkg sárgarépa
    • 15 dkg zöldbab
    • 1 fej hagyma
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 2 ek paradicsom püré
    • só, őrölt bors
    • kevés petrezselyem zöld
    • kevés olaj
    • 1 dl száraz fehérbor

    Elkészítése:

    A nagyon apróra vágott hagymát, és fokhagymát kevés olajon megdinsztelünk, hozzáadjuk a felkockázott húst. addig pirítjuk, amíg kifehéredik. A paradicsompüré hozzátétele után felöntjük kevés borral.

    Sózzuk, borsozzuk, kevés őrölt pirospaprikát adunk hozzá, és beletesszük a sárgarépát, és a zöldbabot, és kevés apróra vágott petrezselyem zöldet. Ezután már csak néhány perc együtt főzést igényel.

    Szaftos étel, így tésztával, tarhonyával, vagy galuskával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá