Medvehagymás borzaska recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 1/2 csokor medvehagyma
- 20 dkg trappista sajt
- 2 dl tejföl
- só
- étolaj
- őrölt fekete bors
- 2 db burgonya
- 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A burgonyát megtisztítjuk és lereszeljük.
A liszt feléből, tojásból, borssal, sóval, reszelt burgonyával, a medvehagyma felével, és egy kevés vízzel sűrű masszát keverünk.
A húst lisztezzük, a krumplis masszába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.
A tejfölt elkeverjük a maradék apróra vágott medvehagymával és egy kis sóval.
Tálalásnál a húsra teszünk a medvehagymás tejfölből, majd reszelt sajtot szórunk rá.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »