Medvehagymás borzaska recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 1/2 csokor medvehagyma
- 20 dkg trappista sajt
- 2 dl tejföl
- só
- étolaj
- őrölt fekete bors
- 2 db burgonya
- 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A burgonyát megtisztítjuk és lereszeljük.
A liszt feléből, tojásból, borssal, sóval, reszelt burgonyával, a medvehagyma felével, és egy kevés vízzel sűrű masszát keverünk.
A húst lisztezzük, a krumplis masszába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.
A tejfölt elkeverjük a maradék apróra vágott medvehagymával és egy kis sóval.
Tálalásnál a húsra teszünk a medvehagymás tejfölből, majd reszelt sajtot szórunk rá.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »