Magyaros töltött karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- kb 70 dkg szeletelt karaj
- ízlés szerint sertés fűszer
Töltelék:
- 4 db natúr, háromszög medvesajt
- 10 dkg kolbász
- 1 csípős paprika
- 1 kis fej lilahagyma
Panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
Sütéshez:
- bő zsiradék
Elkészítése:
A hússzeletek inas részét kissé beirdaljuk. A húsokat vékonyra kiklopfoljuk.
A töltelékhez a sajtot villával összenyomkodjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott kolbászt, hagymát és a paprikát. Alaposan összekeverjük az egészet.
A hússzeletek egyik oldalát alaposan beszórjuk a sertés fűszerrel, majd kb 1 evőkanálnyi tölteléket eloszlaunk rajta és feltekerjük a húst.
Mi a könnyebb panírozás és sütés érdekében kb félig megfagyasztottunk a húst sütés előtt. Ha erre nincs lehetőségünk, akkor használjunk fogvájót vagy hústűt a rögzítéshez.
A szokásos módon bepanírozzuk a tekercseket: liszt, sós-felvert tojás és zsemlemorzsa.
Egy kisebb edényben bő zsiradékot hevítünk, majd beletesszük a tekercseket és közepes hőfokon aranybarnára sütjük a húsok mindkét oldalát.
Mi hagymás tört burgonyával és csalamádéval tálaltuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »