Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Labanc vagy kuruc pecsenye recept

Labanc vagy kuruc pecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 6 vastagabb szelet tarja
    • só, bors ízlés szerint
    • mustár

    Töltelék:

    • 6 szelet füstölt, főtt sonka
    • 6 szelet kicsit keményebb sajt

    Panírhoz:

    • 3 ek finomliszt
    • 1,5 tk fűszerpaprika

    Elkészítése:

    A sütőt 190 fokra, hőlégkeveréssel előmelegítjük.

    A tarjaszeleteket kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát.

    Az egyik felét megkenjük mustárral, majd teszünk rá 1-1 szelet sonkát és sajtot, majd félbe hajtjuk az egészet. Pár helyen fogvájóval megtűzzük.

    A lisztbe belekeverjük a paprikát, majd ebbe mártjuk a húsokat.

    Az elkészült husikat egy sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk és betoljuk az előmelegített sütőbe. 2-3 alkalommal megfordítva, 25-30 perc alatt szép pirosra sütjük mindkét oldalát.

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá