Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Egyszerű pecsenye recept

Egyszerű pecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg sertéstarja
    • 4 dkg császárszalonna

    Páchoz:

    • 1 kávéskanál mustár
    • 2 gerezd zúzott fokhagyma
    • ízlés szerint só
    • ízlés szerint bors
    • 1 kávéskanál ketchup
    • 1 evőkanál sertészsír
    • 1 kávéskanál csemege pirospaprika

    Köret:

    • 30 dkg hasábburgonya
    • 10 dkg ecetes gyöngyhagyma
    • 10 dkg csemege uborka

    Burgonya sütéshez:

    • szükség szerint étolaj

    Elkészítése:

    A pác hozzávalóit összekeverem és a tarjaszeleteket beleforgatom (nem klopfolom ki) és 3-4 órára hűtőbe rakom.

    A császárszalonnát sűrűn bevagdalom, majd 1 evőkanál zsíron megsütöm. A visszamaradt zsiradékon a tarja szeleteket készre sütöm.

    A megsült húst a hasábburgonyával, ecetes gyöngyhagymával, csemege uborkával és kakastaréjra hajtott császárszalonnával tálalom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá