Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Labanc pecsenye recept

Labanc pecsenye
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 6 szelet sertéstarja
    • 2 ek mustár
    • őrölt fekete bors ízlés szerint
    • 12 szelet főtt sonka
    • 6 szelet sajt
    • 3 ek liszt
    • 1 tk pirospaprika

    Elkészítése:

    A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát.

    Az egyik felét megkenjük mustárral, majd teszünk rá 1-1 szelet sonkát és sajtot, majd félbe hajtjuk az egészet. Pár helyen fogvájóval megtűzzük.

    A lisztbe belekeverjük a paprikát, majd ebbe megforgatjuk a húsokat.

    Az elkészült husikat egy sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk és betoljuk az előmelegített sütőbe. 2-3 alkalommal megfordítva, 25-30 perc alatt szép pirosra sütjük mindkét oldalát.

    Kiolajozunk egy tepsit és belefektetjük a megtöltött húsokat és alufóliával befedjük.

    Forró, előmelegített sütőben 210 fokon 50 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük.

    A fóliát levéve még 10 percet sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá