Hozzávalók:
Elkészítése:
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát.
Az egyik felét megkenjük mustárral, majd teszünk rá 1-1 szelet sonkát és sajtot, majd félbe hajtjuk az egészet. Pár helyen fogvájóval megtűzzük.
A lisztbe belekeverjük a paprikát, majd ebbe megforgatjuk a húsokat.
Az elkészült husikat egy sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk és betoljuk az előmelegített sütőbe. 2-3 alkalommal megfordítva, 25-30 perc alatt szép pirosra sütjük mindkét oldalát.
Kiolajozunk egy tepsit és belefektetjük a megtöltött húsokat és alufóliával befedjük.
Forró, előmelegített sütőben 210 fokon 50 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük.
A fóliát levéve még 10 percet sütjük.