Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldborsós pecsenye recept

Zöldborsós pecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg csirkemell
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 60-70 dkg zsenge zöldborsó
    • 1 kg (új)krumpli
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • bors
    • étolaj

    Elkészítése:

    Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, 2 gerezd fokhagymát zúzva, megsózzuk és megborsozzuk. Nagy lángon puhára pároljuk a húst. Beletesszük a borsót és összepároljuk a ragut.

    Az újkrumplinak lekaparjuk a héját, feldaraboljuk és kevés olajon ropogósra sütjük. Összekeverjük a csirkeraguval.

    Hozzáadjuk a maradék 2 gerezd zúzott fokhagymát és az aprított petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk ha szükséges.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá