Zöldborsós pecsenye

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirkemell
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 60-70 dkg zsenge zöldborsó
  • 1 kg (új)krumpli
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • bors
  • étolaj

Elkészítése:

Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, 2 gerezd fokhagymát zúzva, megsózzuk és megborsozzuk. Nagy lángon puhára pároljuk a húst. Beletesszük a borsót és összepároljuk a ragut.

Az újkrumplinak lekaparjuk a héját, feldaraboljuk és kevés olajon ropogósra sütjük. Összekeverjük a csirkeraguval.

Hozzáadjuk a maradék 2 gerezd zúzott fokhagymát és az aprított petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk ha szükséges.