Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Labanc pecsenye recept

Labanc pecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 600 g sertéstarja
    • só ízlés szerint
    • 2 ek mustár
    • frissen őrölt fekete bors ízlés szerint
    • 50 g főtt sonka
    • 50 g félkemény sajt
    • 3 evőkanál finomliszt
    • 1 teáskanál fűszerpaprika
    • 3 ek napraforgó olaj

    Elkészítése:

    A húst kissé kiklopfoljuk, megsózzuk és a mustárba kevert borssal mindkét oldalát megkenjük.

    A hússzeletek egyik oldalára ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.

    A lisztbe belekeverjük a pirospaprikát, ebben megforgatjuk a töltött húsokat.

    Kiolajozunk egy tepsit és belefektetjük a húsokat.

    Forró, előmelegített sütőben, 190 fokon kb 20-25 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá