Almás palacsintatésztában sült hús recept

Hozzávalók:
- 4 szelet sertés, csirke vagy pulykamell szelet
- só ízlés szerint
- 8 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl szódavíz (kb)
- 1 alma
- 5 dl étolaj a sütéshez
A körethez:
- 10 dkg bulgur
- 10 dkg vegyes zöldség
Elkészítése:
A húst kiklopfoltam, majd sóztam.
Egy almát a nagylyukú lereszeltem. A lisztből, tojásból, szódavízből sűrűbb palacsintatésztát kevertem, amelybe az almát is belekevertem.
A hússzeleteket lisztbe, majd az almás masszába mártottam és kisütöttem olajban.
A bulgur tasakot forrásban lévő, enyhén sós vízbe tettem. 20 perc után a zacskóból kivettem, majd a párolt zöldséggel összekevertem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »