Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lőrinci pacal vadasan recept

Lőrinci pacal vadasan
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg megtisztított, felcsíkozott pacal
    • 3 db sárga répa
    • 3 db fehér répa
    • 1 nagyobb fej vörös hagyma
    • 4 db babér levél
    • 1 EK fekete szemes bors
    • őrölt fehér bors
    • mustár, liszt, citromlé, tejföl
    • ételízesítő

    Elkészítése:

    A pacalt puhára főzzük, (ha lehet kuktába, mert gyorsabb) a vöröshagymával, a fekete borssal (fűszer tojásba rakva) és a babérlevéllel.

    A leszűrt levében megfőzzük a zöldségeket (sárgarépa, fehérrépa), majd leturmixoljuk, ízesítjük, habarjuk a vadasnak megfelelően, majd, visszatesszük a leszűrt pacalt.

    Gerslivel, vagy tésztával tálaljuk.

    Tipp:

    Fűszerhez való tea tojás javasolt. (Tea tojás 2 – 3 szorosa)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá