Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Marhatokány gombaraguval recept

Marhatokány gombaraguval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 10 dkg marhacomb
    • 15 dkg csiperkegomba feje
    • 10 dkg laska gomba
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 1 dl vörösbor
    • 3 ek olaj
    • 2 dkg vaj
    • só, bors, bazsalikom
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 2 ek reszelt parmezán

    Elkészítése:

    A húst és a laskagombát csíkokra, a gombafejeket cikkekre vágjuk, a hagymát kockázzuk.

    Forró olajon a húst megpirítjuk, rátesszük a hagymát és üvegesre dinszteljük. Felöntjük kevés vízzel, majd fűszerezzük és fedő alatt félig megfőzzük.

    Ha félig megfőtt, akkor beleöntjük a bort, hozzáadjuk a gombákat és a fokhagymát, majd készre főzzük. Ízesítjük bazsalikommal és összeolvasztjuk a vajjal.

    Széles metélttel tálaljuk és megszórjuk a tetejét parmezánnal.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá