Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott ponty recept

Rántott ponty
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet ponty
    • só ízlés szerint
    • 12 dkg zsemlemorzsa
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg liszt
    • 4 dl étolaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A ponty szeleteket sózzuk.

    A tojásokat csipetnyi sóval felverjük és a halszeleteket a lisztbe, tojásba, morzsába mártva forgatjuk.

    Egy serpenyőben megforrósítjuk az étolajat, belerakjuk a halszeleteket és 5 percig fedő alatt az egyik, majd fedő nélkül a másik oldalukat pirosra sütjük.

    Frissen, forrón tálaljuk.

    Majonézes burgonyasalátával tálaljuk, de finom mellé a tartármártás is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá