Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Magyaros aprópecsenye recept

Magyaros aprópecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 ek zsír
    • 60 dkg sertésszűz
    • 1 fej vöröshagyma
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 1 kaliforniai paprika
    • 2 paradicsom
    • 1 kk őrölt pirospaprika
    • frissen őrölt bors
    • kevés őrölt kömény
    • 1-2 ek tejföl

    Elkészítése:

    Zsíron a hagymát és az apróra vágott paprikákat megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst, fehéredésig pirítjuk. Mehet hozzá a feldarabolt paradicsom, a fokhagyma, őrölt paprikát is teszünk hozzá, majd összekeverjük, sóval és borssal, valamint köménnyel ízesítjük. Kevés vizet öntsünk alá, és hagyjuk puhára főni.

    Végezetül tejfölt adunk hozzá. Összekeverjük, és tálalható a magyaros ízesítésű pecsenye.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá