Magyaros aprópecsenye

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 ek zsír
  • 60 dkg sertésszűz
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kaliforniai paprika
  • 2 paradicsom
  • 1 kk őrölt pirospaprika
  • frissen őrölt bors
  • kevés őrölt kömény
  • 1-2 ek tejföl

Elkészítése:

Zsíron a hagymát és az apróra vágott paprikákat megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst, fehéredésig pirítjuk. Mehet hozzá a feldarabolt paradicsom, a fokhagyma, őrölt paprikát is teszünk hozzá, majd összekeverjük, sóval és borssal, valamint köménnyel ízesítjük. Kevés vizet öntsünk alá, és hagyjuk puhára főni.

Végezetül tejfölt adunk hozzá. Összekeverjük, és tálalható a magyaros ízesítésű pecsenye.