Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fehérboros, sajtos pulykamell recept

Fehérboros, sajtos pulykamell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg pulykamell
    • 8 cikk natúr kockasajt
    • 2 dl fehérbor
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 evőkanál étolaj
    • 1 evőkanál aprított petrezselyemzöld
    • 40 dkg makaróni
    • ízlés szerint só, bors

    Elkészítése:

    A pulykamellet csíkokra vágom.

    A felaprított hagymát megdinsztelem és ráteszem a húst, majd fehéredésig sütöm. A sajtot több darabra vágom, majd ráteszem a húsra. Ezután öntöm rá a fehérbort Sózom, borsozom és ráteszem a zúzott foghagymát.

    Ha a bort elfőné, akkor vízzel pótolom. Egy evőkanál lisztet egy kis vízzel kikeverek és besűrítem vele a húst.

    Megszóróm petrezselyemmel és kifőtt tésztával, rizzsel vagy sült krumplival tálalom. A lisz helyett lehet keményítőt is használni.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá