Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vendégség szelet recept

Vendégség szelet
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    Lapokhoz:

    • 45 dkg finomliszt
    • 30 dkg margarin
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 7,5 dkg porcukor
    • 2 ek citromlé
    • 8 g sütőpor

    Töltelékhez:

    • 6 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg porcukor
    • 6 alma reszelve a levével együtt
    • 20 dkg darált dió
    • 1 cs sütőpor
    • 3 ek kakaópor
    • 3 ek zsemlemorzsa

    Bevonathoz:

    • 15 dkg tortabevonó csokoládé
    • 2 ek étolaj

    Elkészítése:

    A lapok hozzávalóit összegyúrjuk és két részre osztjuk.

    Az első cipót kinyújtjuk és egy 25*39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.

    A tölteléket elkészítjük. Az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd a többi hozzávalót belekeverjük és a már kinyújtott tésztalapra öntjük.

    A másik tésztát is kinyújtjuk és a töltelékre tesszük. Villával megszurkáljuk és 170 fokos sütőben megsütjük.

    A kihűlt tésztát a felolvasztott, olajjal elkevert csokival bevonjuk. Ha a csoki megdermedt már szeletelhető is a süti.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá