Tepsis raffaello recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
Először a krémet készítjük el. A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, pudingporral és kevés tejjel, majd fokozatosan felöntjük a maradékkal és folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük. Folpackkal letakarva kihűtjük.
Amikor kihűlt a krém, akkor a vajjal/margarinnal alaposan kihabosítjuk.
A tésztához a tojásfehérjéket a sóval elkezdjük felverni. 2-3 részletben hozzáadjuk a cukrot és közben kemény habbá verjük az egészet. A habba óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a lisztet és a kókuszreszeléket, majd sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a masszát.
170 fokra melegített sütőben, alsó-felső sütéssel kb 20-25 perc alatt megsütjük.
Amikor megsült és kihűlt a lap, akkor egyenletesen rásimítjuk a krémet és megszórjuk a tetejét kókuszreszelékkel. Szeletelve tálaljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »









