Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
Először a krémet készítjük el. A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, pudingporral és kevés tejjel, majd fokozatosan felöntjük a maradékkal és folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük. Folpackkal letakarva kihűtjük.
Amikor kihűlt a krém, akkor a vajjal/margarinnal alaposan kihabosítjuk.
A tésztához a tojásfehérjéket a sóval elkezdjük felverni. 2-3 részletben hozzáadjuk a cukrot és közben kemény habbá verjük az egészet. A habba óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a lisztet és a kókuszreszeléket, majd sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a masszát.
170 fokra melegített sütőben, alsó-felső sütéssel kb 20-25 perc alatt megsütjük.
Amikor megsült és kihűlt a lap, akkor egyenletesen rásimítjuk a krémet és megszórjuk a tetejét kókuszreszelékkel. Szeletelve tálaljuk.