1. Málnás pite recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Tészta:
- 15 dkg liszt
- 8 dkg vaj
- 4 dkg porcukor
- csipet só
- tojás sárgája
Töltelék:
- 25 dkg krémsajt
-
2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 4 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- tojásfehérje
- 15 dkg málna + a díszítéshez
- mandulaforgács a tetejére
Recept ide kattintva folytatódik »»»
2. Áfonyás, vaníliakrémes pitetorta recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Tészta:
- 20 dkg liszt
- 8 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 5 dkg darált dió
- 10 dkg vaj
- tojás
Vaníliakrém:
-
6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 15 dkg kristálycukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 4 dkg liszt
- 2 dkg étkezési keményítő
- 5 dl tej
Tetejére:
- 25 dkg áfonya
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 ek (barna) cukor
- csipet őrölt fahéj
Recept ide kattintva folytatódik »»»
3. Citromos pite recept
Hozzávalók:
Hozzávalók egy 23 cm-es piteformához:
Tésztához:
- 20 dkg rizsliszt
- 10 dkg margarin
- 5 dkg eritrit
- tojás
- 1 citrom reszelt héja
Citromos krémhez:
- 20 dkg eritrit
- 2 cs GM vaníliás pudingpor
-
5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga
- 5 dkg margarin
- 5 dl tej
- 2 citrom reszelt héja és leve
- 1 cs vaníliás cukor vagy vanília kivonat
Tetejére:
- 20 dkg cukor
- tojásfehérje
Recept ide kattintva folytatódik »»»
4. Omlós almás pite recept
Hozzávalók:
Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
Tészta:
- 50 dkg finomliszt
- 15 dkg porcukor
- 1 cs sütőpor
- 1 cs vaníliás cukor
- 15 dkg zsír (lehet vajjal is, de én mindig zsírral keszítem)
- tojássárgája
- 2 púpos ek tejföl
Töltelék:
- 2,5 kg lereszelt savanykás alma
- fahéj
- kevés citromhéj
- vaníliás cukor
- édesítés ízlés szerint
- 5 dkg vaj
Recept ide kattintva folytatódik »»»
5. Sárgabarackos pite recept
Hozzávalók:
Hozzávalók egy 20*30 cm-es tepsihez:
- 1 cs leveles tészta
- 25 dkg mascarpone
- 2 dl tejföl (20 %-os)
- tojássárga (nagy)
- 15 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 1/2 citrom leve
- 1 cs vaníliás pudingpor vagy 2 ek kukoricakeményítő
- kb 10 db sárgabarack
Recept ide kattintva folytatódik »»»
6. Barackos-pudingos pite recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Tészta:
- 45 dkg finomliszt
- 1 cs sütőpor
- fél mk só
- 12 dkg cukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 25 dkg margarin vagy 18-20 dkg zsír
- tojás
- 1 ek tejföl
Töltelék:
- 1 l kajszibaracklé
- 5 ek cukor
- 3 cs vanília ízű pudingpor
- kb 1 kg sárgabarack (ha puha akkor kevesebbet kockázzunk fel mert sok levet enged)
Recept ide kattintva folytatódik »»»
7. Meggyes pudingos pite recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Tészta:
- 45 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- fél mk só
- 12 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 25 dkg vaj vagy margarin
- tojás
- 1 ek tejföl
- reszelt citromhéj
Töltelék:
- 8 dl meggylé
- 5 ek cukor
- 2 csomag vanília puding
- fahéj
- magozott meggy(kb.70-80dkg)
Recept ide kattintva folytatódik »»»
8. Rácsos cseresznyés pite recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
A linzer tésztához:
- 30 dkg liszt
- 20 dkg hideg vaj vagy margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 csipet só
- tojássárgája
- 1–2 evőkanál hideg víz vagy tejföl
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja (opcionális)
A töltelékhez:
- 50–60 dkg friss, magozott cseresznye
- 2–3 evőkanál cukor (a cseresznye édességétől függően)
- 1 csomag vaníliaízű pudingpor
- 2–2,5 dl víz (vagy fele víz, fele meggylé/cseresznyelé)
A tetejére:
-
1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (kenéshez)
- porcukor a szóráshoz (elhagyható)
Recept ide kattintva folytatódik »»»
9. Körtés-túrós pite recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
A tésztához:
- 20 dkg liszt
- 1/2 csomag sütőpor
- 5 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- tojás
- 2 evőkanál tej
- 10 dkg vaj
A tetejére:
- 2-3 körte
- 1/2 citrom
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tejföl
- 5 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg túró
- 1/2 csomag vaníliás pudingpor (20 g)
Recept ide kattintva folytatódik »»»
10. Kelt meggyes pite recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Az alsó tésztához: 20*30 cm-es tepsihez
- 35 dkg finomliszt
- 15 dkg vaj
- 4 ek porcukor
- 1 tk citromlé
- 1,5 dl tej
- 1,5 dkg friss élesztő
- tojássárgája
A töltelékhez:
- 2 üveg befőtt, magozott meggy
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 10 dkg cukor vagy ízlés szerint
- 1 kiskanál őrölt fahéj
A felső tésztához:
-
2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 3 evőkanál cukor
- 1 evőkanál finomliszt
- 3 evőkanál darált dió
- 1 kk citromlé
A sütemény tetejére:
- fél maréknyi durvára darált dió
- 2 tk porcukor