Kinder csokis torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 28 cm-es formához:
Tészta:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 evőkanál kristálycukor
- 7 evőkanál liszt
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 csomag sütőpor
Töltelék:
- 400 ml cukrászhab
- 1 csomag habfixáló
Díszítés:
- kindertojás
- kinder csoki
- kinder bueno
- pillecukor
- kakaós ostyarúd
- kinder schoko bons
- 10 dkg étcsokoládé
- 1 evőkanál olaj
Elkészítése:
A tojásfehérjéket a kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport, majd hozzákanalazunk a lisztet és 1 evőkanál kakaóport.
A jól eldolgozott masszát csatos, sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük és előmelegített, 180 fokos sütőbe toljuk kb 30 percre. Tűpróbával ellenőzizzük, hogy átsült-e.
A kisült tortát kihűtjük, majd elkészítjük a krémet. A tejszínhez hozzáadjuk a habfixálót, 1 evőkanál kakaóport és kemény habbá verjük.
A piskótát három részre vágjuk. Az alsó lapot tányérra helyezzük, majd megkenjük a habos krémmel. Ezután ráhelyezzük a második lapot, majd ezt is megkenjük a krémmel. A fedő lapot is rátesszük, majd a megmaradt krémmel körbe kenjük, illetve díszítjük a széleit. A
csokoládét vízgőz felett, folyamatos keverés mellett az olajjal felolvasztjuk, majd a torta tetejének szélén körbe csorgatjuk. A torta tetejét kinder tojással, kinder csokival, kinder buenoval, pillecukorral, kakaós ostyarúddal és kinder schoko bons-al díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »