Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kinder bueno sajttorta recept

Kinder bueno sajttorta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
10 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók egy 18 cm-es formához:
    Alap:

    • 200 g zabkeksz vagy sima keksz (esetleg vajas keksz)
    • 1 evőkanál olvasztott vaj

    Krém:

    • 5 csomag kinder bueno
    • 4 tábla olvasztott tejcsoki
    • 500 g mascarpone
    • 200 ml habtejszín

    Elkészítése:

    A kekszet daráljuk morzsára, keverjük össze olvasztott vajjal ezután pedig nyomkodjuk a tortaforma aljába.

    A habtejszínt verjük habbá és 2,5 tábla csokit olvasszunk fel gőz fölött. A kinder buenokat törjük kockákra.

    A mascarponét, az olvasztott csokit és a kinder buenok 3/5-ét keverjük hozzá a habtejszínhez.

    Az így kapott krémet kenjük a kekszes alapra. A tortát tegyük fagyasztóba pár percre.

    A maradék csokit is olvasszuk fel, majd a már hideg tortán egyenletesen oszlassuk el.

    A tetejére a maradék kinder buenot tetszés szerint helyezzük el.

    Legalább 2 órát hagyjuk állni a hűtőbne. Elnézést mindenkitől a hülye megfogalmazásért, remélem azért érthető és tetszik a recept!

    Egészségetekre! ☺️

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá