Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

San Sebastian sajttorta recept

San Sebastian sajttorta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 700 gramm zsírosabb krémsajt
    • 200 gramm cukor
    • 5 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 500 ml tejszín (cukrozatlan)
    • 30 gramm étkezési keményítő
    • ízlés szerint vaníliakivonat

    Elkészítése:

    A krémsajtot a cukorral elkeverem gépi habverővel, de csak pár másodpercig keverem, majd hozzàszitálom az étkezési keményítőt, ezzel is pár másodpercig keverem. Tényleg nem kell több ideig!

    Külön edényben villával felverem a tojásokat, majd a legalacsonyabb fokozatán a gépi habverőnek összedolgozom az alapunkkal. Ezt is csak 10-15 mp-ig. Legvégül hozzáöntöm a tejszínt is, ezt is elkeverem benne pár mp alatt.

    220 fokos légkeveréses sütőben 30 percig sütöm 22 cm-es tortaformában, majd szobahőmérsékleten teljesen kihűtöm és hűtőbe teszem, vagy azonnal tálalom.

    Jó étvágyat hozzá!

    Tipp:

    Fontos, hogy szobahőmérsékletű alapanyagokkal dolgozzunk!

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá