Csirkés spenótos gnocchi recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g gnocchi
- 300 g csirkemell felkockázva
- 200 g friss spenót levél
- 2 nagy gerezd reszelt fokhagyma
- só, bors
- 150 g natúr joghurt
- 1 ek olívaolaj/kókuszolaj/vaj
Elkészítése:
A forrásban lévő, sós vízben a csomagolásnak megfelelően főzzük a meg a gnocchit. Amint feljönnek a víz felszínére már el is készültek.
A csirkét ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd egy kevés zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd a spenótot is.
Óvatos keverés/forgatás mellett pár perc alatt pároljuk meg a spenótleveleket. Közben sózzunk, borsozzunk utána, ha szükséges.
Ha elkészült, húzzuk félre és keverjük bele a joghurtot és a gnocchit. /Ha forraljuk a joghurtot könnyen kicsapódhat./
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »