Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vörösborban sült libacomb recept

Vörösborban sült libacomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 2 libacomb (adhatunk még hozzá mellet is)
    • 3 dl vörösbor
    • 1 nagyobb narancs
    • 2 nagy ág friss rozmaring
    • 1 teáskanál tört szegfűbors
    • 1 kávéskanál őrölt szerecsendió
    • só, bors

    Elkészítése:

    A húsokat alaposan megtisztítjuk, majd sózzuk és borsozzuk és tepsibe tesszük. Mellészórjuk a tört szegfűborsot és a tepsibe tesszük a nagyobb darabokra vágott rozmaringot.

    A szerecsendiót a húsokra szórjuk, majd rátesszük a felkarikázott narancsot. Ami nem fér rá a húsokra, azt a tepsibe tesszük. Beleöntjük a tepsibe a vörösbort, majd alufóliával lefedjük a tepsit és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk.

    A húsok vastagságától és mennyiségétől függően 2,5-3 órán át sütjük vagy amíg teljesen át nem sül.

    Lilakáposztás rizottóval tálalhatjuk.

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá