Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött, rántott csirkecomb filé recept

Töltött, rántott csirkecomb filé
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkecomb
    • 4 szelet trappista sajt
    • 4 szelet sonka vagy füstölt tarja
    • 2 db paprika( piros vagy sárga )
    • 1 csokor újhagyma
    • szárnyas fűszerkeverék
    • finomliszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa
    • étolaj

    Elkészítése:

    A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.

    A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A paprikákat szeletekre az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk.

    A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, sonkát vagy füstölt tarját, piros és sárga paprikát és újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá