Töltött, rántott csirkecomb filé

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 4 szelet trappista sajt
  • 4 szelet sonka vagy füstölt tarja
  • 2 db paprika( piros vagy sárga )
  • 1 csokor újhagyma
  • szárnyas fűszerkeverék
  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • étolaj

Elkészítése:

A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.

A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A paprikákat szeletekre az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk.

A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, sonkát vagy füstölt tarját, piros és sárga paprikát és újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!