Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínben sült zöldborsós, baconos csirke recept

Tejszínben sült zöldborsós, baconos csirke
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 10 dkg bacon
    • só, bors
    • 4 db csirke comb
    • 2 db csirke mell
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 3 szál újhagyma
    • 3 dl húsleves
    • 25 dkg zöldborsó
    • 3 dl főzőtejszín

    Elkészítése:

    A nagyobb darabokra vágott bacont olvasszuk ki egy nagyobb száraz serpenyőben,majd amikor már ropogós, vegyük ki és tegyük félre.

    A visszamaradt zsiradékon süssük körbe a sózott, borsozott csirke húsokat. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a felkarikázott újhagymát, majd a levessel felöntve fedő alatt pároljuk puhára a húst. Mikor már majdnem elkészült, szórjuk bele a zöldborsót, pároljuk tovább.

    A végén öntsük fel a tejszínnel, tegyük bele a sült bacont.

    Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, vágott petrezselyemmel megszórhatjuk, és tálaljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá