Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé recept

Sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkecomb
    • 4 szelet füstölt sonka
    • 4 szelet sajt
    • chili pehely

    A panírozáshoz:

    • 20 dkg liszt
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A csirkecombokat lebőrözzük, óvatosan kicsontozzuk, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.

    A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk.

    A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot és egy szelet füstölt sonkát.

    A hús másik oldalát ráhajtjuk és a combokat a szokásos módon bepanírozzuk.

    Olajban közepes lángon kisütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá