Sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 4 szelet füstölt sonka
  • 4 szelet sajt
  • chili pehely

A panírozáshoz:

  • 20 dkg liszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítése:

A csirkecombokat lebőrözzük, óvatosan kicsontozzuk, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.

A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk.

A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot és egy szelet füstölt sonkát.

A hús másik oldalát ráhajtjuk és a combokat a szokásos módon bepanírozzuk.

Olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!