Poréhagymás sült csirkecomb bulgurral recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 alsó csirkecomb
- 2 felső csirkecomb
- 1 szál poréhagyma
- só, bors
- 1 teáskanál kakukkfű
- 1 bögre bulgur
- 2 bögre forró víz
- 2 evőkanál olaj
Elkészítése:
A csirkecombokat fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel.
A póréhagymát tisztítás után vastagabb karikára vágjuk.
Egy serpenyőben az olajat felforrósítjuk, belerakjuk csirkecombokat és mindkét oldalát lepirítjuk, majd rádobjuk a karikára vágott póréhagymát és együtt tovább pároljuk.
Amíg sül a csirke addig elkészítjük a bulgurt. Egy edénybe öntjük a megmosott bulgurt, felöntjük a forró vízzel és sózzuk, borsozzuk, ledjük és puhára főzzük. Állni hagyjuk, hogy megdagadjon.
Ha megpuhultak a combok, akkor zsírjára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »