Poréhagymás sült csirkecomb bulgurral recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 alsó csirkecomb
- 2 felső csirkecomb
- 1 szál poréhagyma
- só, bors
- 1 teáskanál kakukkfű
- 1 bögre bulgur
- 2 bögre forró víz
- 2 evőkanál olaj
Elkészítése:
A csirkecombokat fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel.
A póréhagymát tisztítás után vastagabb karikára vágjuk.
Egy serpenyőben az olajat felforrósítjuk, belerakjuk csirkecombokat és mindkét oldalát lepirítjuk, majd rádobjuk a karikára vágott póréhagymát és együtt tovább pároljuk.
Amíg sül a csirke addig elkészítjük a bulgurt. Egy edénybe öntjük a megmosott bulgurt, felöntjük a forró vízzel és sózzuk, borsozzuk, ledjük és puhára főzzük. Állni hagyjuk, hogy megdagadjon.
Ha megpuhultak a combok, akkor zsírjára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









