Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Poréhagymás sült csirkecomb bulgurral recept

Poréhagymás sült csirkecomb bulgurral
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 alsó csirkecomb
    • 2 felső csirkecomb
    • 1 szál poréhagyma
    • só, bors
    • 1 teáskanál kakukkfű
    • 1 bögre bulgur
    • 2 bögre forró víz
    • 2 evőkanál olaj

    Elkészítése:

    A csirkecombokat fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel.

    A póréhagymát tisztítás után vastagabb karikára vágjuk.

    Egy serpenyőben az olajat felforrósítjuk, belerakjuk csirkecombokat és mindkét oldalát lepirítjuk, majd rádobjuk a karikára vágott póréhagymát és együtt tovább pároljuk.

    Amíg sül a csirke addig elkészítjük a bulgurt. Egy edénybe öntjük a megmosott bulgurt, felöntjük a forró vízzel és sózzuk, borsozzuk, ledjük és puhára főzzük. Állni hagyjuk, hogy megdagadjon.

    Ha megpuhultak a combok, akkor zsírjára sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá