Pirított csirkemáj hagyma ágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemáj
- 3 fej vöröshagyma
- 20 dkg szeletelt bacon
- 10 gerezd fokhagyma
- 4 ek kacsazsír vagy libazsír
- 1 ek majoránna
- 1 tk kakukkfű
- ízlés szerint só
- 1 dl száraz rozébor
Elkészítése:
A csirkemájat megtisztítom és 1*1 cm-es kockára vágom. A vöröshagymát szeletekre vágom és a zsírral kikent tepsi aljára szórom.
Ráborítom a májat, elrendezem, ízlés szerint megszórom majorannával.
Ezután beterítem a felaprított bacon szeletekkel, meghintem kakukkfűvel, az áttört fokhagymával és meglocsolom a borral.
Sütőbe tolom és 200 fokon 35 perc alatt készre sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »