Pirított csirkemáj hagyma ágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemáj
- 3 fej vöröshagyma
- 20 dkg szeletelt bacon
- 10 gerezd fokhagyma
- 4 ek kacsazsír vagy libazsír
- 1 ek majoránna
- 1 tk kakukkfű
- ízlés szerint só
- 1 dl száraz rozébor
Elkészítése:
A csirkemájat megtisztítom és 1*1 cm-es kockára vágom. A vöröshagymát szeletekre vágom és a zsírral kikent tepsi aljára szórom.
Ráborítom a májat, elrendezem, ízlés szerint megszórom majorannával.
Ezután beterítem a felaprított bacon szeletekkel, meghintem kakukkfűvel, az áttört fokhagymával és meglocsolom a borral.
Sütőbe tolom és 200 fokon 35 perc alatt készre sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »