Pirított csirkemáj hagyma ágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemáj
- 3 fej vöröshagyma
- 20 dkg szeletelt bacon
- 10 gerezd fokhagyma
- 4 ek kacsazsír vagy libazsír
- 1 ek majoránna
- 1 tk kakukkfű
- ízlés szerint só
- 1 dl száraz rozébor
Elkészítése:
A csirkemájat megtisztítom és 1*1 cm-es kockára vágom. A vöröshagymát szeletekre vágom és a zsírral kikent tepsi aljára szórom.
Ráborítom a májat, elrendezem, ízlés szerint megszórom majorannával.
Ezután beterítem a felaprított bacon szeletekkel, meghintem kakukkfűvel, az áttört fokhagymával és meglocsolom a borral.
Sütőbe tolom és 200 fokon 35 perc alatt készre sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »