Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pirított csirkemáj recept

Pirított csirkemáj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg csirkemáj
    • 1 ek kacsazsír
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 0,5 dl fehérbor
    • 1 kávéskanál kakukkfű
    • 1 kávéskanál borsikafű
    • őrölt bors

    Elkészítése:

    A félfőre vágott, kis fej vöröshagymát és az áttört fokhagymát a zsíron megdinsztelem.

    Hozzáadom a bort és a fűszereket, majd ha a levét elfőtte, beleteszem a feldarabolt májat.

    Megszórom őrölt borssal, sózom és addig pirítom, amíg a máj átsül.

    Önálló reggelinek, vacsorának, vagy feltétnek is alkalmas.

    A pirított csirkemáj kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 113 kcal
    Fehérje: 13 g
    Szénhidrát: 4 g
    Zsír: 5 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá