Pirított csirkemáj recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemáj
- 1 ek kacsazsír
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 0,5 dl fehérbor
- 1 kávéskanál kakukkfű
- 1 kávéskanál borsikafű
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A félfőre vágott, kis fej vöröshagymát és az áttört fokhagymát a zsíron megdinsztelem.
Hozzáadom a bort és a fűszereket, majd ha a levét elfőtte, beleteszem a feldarabolt májat.
Megszórom őrölt borssal, sózom és addig pirítom, amíg a máj átsül.
Önálló reggelinek, vacsorának, vagy feltétnek is alkalmas.
A pirított csirkemáj kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 13 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 5 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









