Pirított csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemáj
- 1 ek kacsazsír
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 0,5 dl fehérbor
- 1 kávéskanál kakukkfű
- 1 kávéskanál borsikafű
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A félfőre vágott, kis fej vöröshagymát és az áttört fokhagymát a zsíron megdinsztelem.
Hozzáadom a bort és a fűszereket, majd ha a levét elfőtte, beleteszem a feldarabolt májat.
Megszórom őrölt borssal, sózom és addig pirítom, amíg a máj átsül.
Önálló reggelinek, vacsorának, vagy feltétnek is alkalmas.
A pirított csirkemáj kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 13 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 5 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »