Pirított csirkemáj recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemáj
- 1 ek kacsazsír
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 0,5 dl fehérbor
- 1 kávéskanál kakukkfű
- 1 kávéskanál borsikafű
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A félfőre vágott, kis fej vöröshagymát és az áttört fokhagymát a zsíron megdinsztelem.
Hozzáadom a bort és a fűszereket, majd ha a levét elfőtte, beleteszem a feldarabolt májat.
Megszórom őrölt borssal, sózom és addig pirítom, amíg a máj átsül.
Önálló reggelinek, vacsorának, vagy feltétnek is alkalmas.
A pirított csirkemáj kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 13 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 5 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









