Pirított csirkemáj

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó

Hozzávalók:

  • 30 dkg csirkemáj
  • 1 ek kacsazsír
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 0,5 dl fehérbor
  • 1 kávéskanál kakukkfű
  • 1 kávéskanál borsikafű
  • őrölt bors

Elkészítése:

A félfőre vágott, kis fej vöröshagymát és az áttört fokhagymát a zsíron megdinsztelem.

Hozzáadom a bort és a fűszereket, majd ha a levét elfőtte, beleteszem a feldarabolt májat.

Megszórom őrölt borssal, sózom és addig pirítom, amíg a máj átsül.

Önálló reggelinek, vacsorának, vagy feltétnek is alkalmas.