Olaszos húsgolyó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 9 darabhoz:
- 300 g darált pulykahús
- 1 avokádó
- 30 g kapribogyó
- 15 szem zöld olívabogyó
- 1/2 evőkanál zöld pesztó
- 2 gerezd fokhagyma
- pici só, bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 40-50 g zabpehely
Elkészítése:
Az avokádót elfelezzük, magját kivesszük és a húsát kanállal kivájjuk, majd egy keverőtálban pürésítjük. Ha túl kemény ledaráljuk.
Hozzáadjuk az apró kockára vágott olívagyókat. Ezután, a zabpehely kivételével, az összes többi alapanyagot is beletesszük. Az egészet jó alaposan összegyúrjuk. Hozzáteszünk annyi zabpelyhet, hogy formázható legyen.
A masszából 9, nagyjából egyforma méretű golyót formázunk.
Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 25 percig sütjük.
Én zöldbabfőzeléket készítettem hozzá, de el tudom mellé képzelni a hagymás paradicsom vagy krumplisalátát, de a krumplipürét is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »