Olaszos húsgolyó recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók 9 darabhoz:
- 300 g darált pulykahús
- 1 avokádó
- 30 g kapribogyó
- 15 szem zöld olívabogyó
- 1/2 evőkanál zöld pesztó
- 2 gerezd fokhagyma
- pici só, bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 40-50 g zabpehely
Elkészítése:
Az avokádót elfelezzük, magját kivesszük és a húsát kanállal kivájjuk, majd egy keverőtálban pürésítjük. Ha túl kemény ledaráljuk.
Hozzáadjuk az apró kockára vágott olívagyókat. Ezután, a zabpehely kivételével, az összes többi alapanyagot is beletesszük. Az egészet jó alaposan összegyúrjuk. Hozzáteszünk annyi zabpelyhet, hogy formázható legyen.
A masszából 9, nagyjából egyforma méretű golyót formázunk.
Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 25 percig sütjük.
Én zöldbabfőzeléket készítettem hozzá, de el tudom mellé képzelni a hagymás paradicsom vagy krumplisalátát, de a krumplipürét is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »









