Olaszos húsgolyó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 9 darabhoz:
- 300 g darált pulykahús
- 1 avokádó
- 30 g kapribogyó
- 15 szem zöld olívabogyó
- 1/2 evőkanál zöld pesztó
- 2 gerezd fokhagyma
- pici só, bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 40-50 g zabpehely
Elkészítése:
Az avokádót elfelezzük, magját kivesszük és a húsát kanállal kivájjuk, majd egy keverőtálban pürésítjük. Ha túl kemény ledaráljuk.
Hozzáadjuk az apró kockára vágott olívagyókat. Ezután, a zabpehely kivételével, az összes többi alapanyagot is beletesszük. Az egészet jó alaposan összegyúrjuk. Hozzáteszünk annyi zabpelyhet, hogy formázható legyen.
A masszából 9, nagyjából egyforma méretű golyót formázunk.
Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 25 percig sütjük.
Én zöldbabfőzeléket készítettem hozzá, de el tudom mellé képzelni a hagymás paradicsom vagy krumplisalátát, de a krumplipürét is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »