Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kárpáti borzaska recept

Kárpáti borzaska
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 szelet csirkemell
    • 40 dkg burgonya
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 ek liszt
    • 1 ek aprított petrezselyemzöld

    A sütéshez:

    • 6 dl étolaj

    A tálaláshoz:

    • 2 dl tejföl
    • 15 dkg reszelt sajt

    Elkészítése:

    A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk.

    A meghámozott burgonyát reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a vágott petrezselyemzöldet, tojásokat és kb 2 evőkanál lisztet, majd az egészet összekeverjük.

    A húst beleforgatjuk a burgonyás masszába és felhevített étolajban lassú tűznél kisütjük.

    Tálaláskor tejföllel megkenjük és sajttal megszórjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá