Hagymás csirkemáj recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 púpozott evőkanál kacsazsír
- 2 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1-2 teáskanál majoranna (ízlés szerint)
- 1 evőkanál pirosparika ( ízlés szerint)
- 60 ml víz
- só
Elkészítése:
A vöröshagymát felszeleteljük és a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk.
Egy serpenyőben felolvasztjuk a kacsazsírt. Üvegesre píritjuk a zsíron a vöröshagymát, majd rádobjuk a szeletelt fokhagymát is.
Ezután hozzáadjuk a csirkemájat is. Átforgatjuk 1-2 perc alatt. Hozzáadjuk a majoránnát is és ezzel is jól átforgatjuk.
Elzárjuk a gázt, hozzákeverjük a fűszerpaprikát és rögtön felöntjük a vízzel. Ízlés szerint sózzuk, majd további 8-10 percen át főzzük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.