Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás csirkemáj recept

Hagymás csirkemáj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg csirkemáj
    • 1 púpozott evőkanál kacsazsír
    • 2 fej vöröshagyma
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 1-2 teáskanál majoranna (ízlés szerint)
    • 1 evőkanál pirosparika ( ízlés szerint)
    • 60 ml víz

    Elkészítése:

    A vöröshagymát felszeleteljük és a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk.

    Egy serpenyőben felolvasztjuk a kacsazsírt. Üvegesre píritjuk a zsíron a vöröshagymát, majd rádobjuk a szeletelt fokhagymát is.

    Ezután hozzáadjuk a csirkemájat is. Átforgatjuk 1-2 perc alatt. Hozzáadjuk a majoránnát is és ezzel is jól átforgatjuk.

    Elzárjuk a gázt, hozzákeverjük a fűszerpaprikát és rögtön felöntjük a vízzel. Ízlés szerint sózzuk, majd további 8-10 percen át főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá