Hagymás csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 púpozott evőkanál kacsazsír
- 2 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1-2 teáskanál majoranna (ízlés szerint)
- 1 evőkanál pirosparika ( ízlés szerint)
- 60 ml víz
- só
Elkészítése:
A vöröshagymát felszeleteljük és a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk.
Egy serpenyőben felolvasztjuk a kacsazsírt. Üvegesre píritjuk a zsíron a vöröshagymát, majd rádobjuk a szeletelt fokhagymát is.
Ezután hozzáadjuk a csirkemájat is. Átforgatjuk 1-2 perc alatt. Hozzáadjuk a majoránnát is és ezzel is jól átforgatjuk.
Elzárjuk a gázt, hozzákeverjük a fűszerpaprikát és rögtön felöntjük a vízzel. Ízlés szerint sózzuk, majd további 8-10 percen át főzzük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »