Hagymás csirkemáj

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 púpozott evőkanál kacsazsír
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1-2 teáskanál majoranna (ízlés szerint)
  • 1 evőkanál pirosparika ( ízlés szerint)
  • 60 ml víz

Elkészítése:

A vöröshagymát felszeleteljük és a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk.

Egy serpenyőben felolvasztjuk a kacsazsírt. Üvegesre píritjuk a zsíron a vöröshagymát, majd rádobjuk a szeletelt fokhagymát is.

Ezután hozzáadjuk a csirkemájat is. Átforgatjuk 1-2 perc alatt. Hozzáadjuk a majoránnát is és ezzel is jól átforgatjuk.

Elzárjuk a gázt, hozzákeverjük a fűszerpaprikát és rögtön felöntjük a vízzel. Ízlés szerint sózzuk, majd további 8-10 percen át főzzük.