Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sült csirkemáj puliszkával recept

Sült csirkemáj puliszkával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg (mirelit) csirkemáj
    • 1 evőkanál zsír
    • só, őrölt bors ízlés szerint
    • 2 dl kukoricadara
    • 6 dl víz

    Elkészítése:

    A kiolvadt csirkemájat papírtörlővel szárazra töröljük, majd a forró zsírban közepes lángon sütjük, közben sózzuk és borsozzuk.

    A kukoricadarát megfőzzük a vízben állandóan kevergetve és közben sózzuk. Ha szükséges még adunk hozzá vizet.

    Tálaláskor a puliszka tetejére rakjuk a sült májat és zsírral meglocsoljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá